Reply
Posted by
New Visitor
Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3

Ed90

My X1 box reads "Ed90" instead of the time.  Anyone know why?  Thanks!

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3

Re: Ed90

i have the same message/code, happened this morning, can't figure out how to get rid of it....

Posted by
Bronze Problem Solver
Member Since: ‎11-16-2003
Posts: 1,771

Re: Ed90

[ Edited ]

 

kinda long shot guess ....

 

from Cisco & not X1, but poss its similar or related?

http://www.cisco.com/en/US/docs/video/at_home/Set-Tops/8000_STTs/4031492_B.pdf

 

Ed90 - corruption related that may occur during code download 

 

.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 1

Re: Ed90

A recorded message when calling Comcast tells you that if you have this issue to unplug the power cord and reconnect.  This solved my problem.  If it doesn't call Comcast.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3

Re: Ed90

Will I loose my dvr recordings if I unplug it?

Posted by
Regular Contributor
Member Since: ‎03-07-2012
Posts: 64

Re: Ed90

No you won't.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎09-24-2013
Posts: 3

Re: Ed90

Thank you!
Advanced
You must be signed in to add attachments