Reply
Posted by
New Visitor
Member Since: ‎07-06-2011
Posts: 1

New cable box, no clock?

I just received the new cable box from comcast and there is no time displayed.  Am i missing something here or do they come with out  clocks.

Posted by
Silver Problem Solver
Member Since: ‎06-17-2008
Posts: 13,999

Re: New cable box, no clock?

which box is it? 

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎07-07-2011
Posts: 1

New cable box, no clock?

I just received the new cable box from comcast and there is no time displayed.  Am i missing something here or do they come with out  clocks.

Posted by
Cable Expert
Member Since: ‎03-02-2007
Posts: 13,209

Re: New cable box, no clock?

[ Edited ]

New smaller full boxes do not have any display's, just  a few LED's.  The Pace RNG110, Moto DCX3200, DCX3200R2/RNG150n are some of the new boxes without a display.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎07-08-2011
Posts: 2

Re: New cable box, no clock?

On some boxes, you set the clock to be viewed in the menu, under setup cable box.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎06-10-2011
Posts: 3

Re: New cable box, no clock?

We just "upgraded" to the RNG150N and there is no clock display. I don't understand why that would not be a standard part of ANY cable box. I find myself looking at the box constantly to check the time!

Posted by
Silver Problem Solver
Member Since: ‎06-17-2008
Posts: 13,999

Re: New cable box, no clock?

simple cable boxes not dvr's don't have the time display for the most part.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎06-10-2011
Posts: 3

Re: New cable box, no clock?

I didn't think this was a "simple cable box" though. We were told it would allow us to access more HD features. However, if I had known I would love the clock, I would have stayed with what I had. I simply don't understand Comcast... prices go up while features go down. 

Posted by
Contributor
Member Since: ‎09-09-2011
Posts: 10

Re: New cable box, no clock?

Not sure which box you have... but press menu twice on remote, then cable box settings and select to show the clock.

Posted by
Cable Expert
Member Since: ‎03-02-2007
Posts: 13,209

Re: New cable box, no clock?

You will see in my earlier post the Cisco RNG150 HD box doesn't have a display to show the channels or clock.  This makes the box smaller and cheaper. 

Posted by
Visitor
Member Since: ‎10-20-2007
Posts: 2

Re: New cable box, no clock?

You are 100% correct Mary! The new comcast boxes without the DVR feature do not have a clock nor do they have a message reminder light. I also enjoyed having a clock display as well as knowing the channel i was tuned too but i was told by the people behind the window at the service center that the larger Motorola set top boxes with the clock and the channel display will no longer be available to customers as Xfinity kicks in ....so the price goes up while the features go down and name gets changed and nothing gets better! 

Posted by
Silver Problem Solver
Member Since: ‎06-17-2008
Posts: 13,999

Re: New cable box, no clock?

large motorola boxes will no longer be available, that is totally not true, the higher end boxes have the display. 

Posted by
Visitor
Member Since: ‎10-20-2007
Posts: 2

Re: New cable box, no clock?


rog286713 wrote:

large motorola boxes will no longer be available, that is totally not true, the higher end boxes have the display. 



What I meant Rog is what I was told by the repair center supervisor when I inquired about it...Is that the larger Motorola set top box WITHOUT the DVR and clock will no longer be available to comcast users....maybe you should inquire with the repair center near you and see what they tell you? I was disappointed when I heard that news and gave the supervisor my 2 cents worth but it wasn't worth more than 2 cents to her.She said "forget it"...Xfinity will be using small set top boxes without clocks but only those without a DVR inside...those with a DVR will still have a clock and display for programming I am assuming.

Posted by
Silver Problem Solver
Member Since: ‎06-17-2008
Posts: 13,999

Re: New cable box, no clock?

got it, thanks

Posted by
Official Employee
Member Since: ‎01-09-2012
Posts: 9,664
Advanced
You must be signed in to add attachments