Reply
Posted by
Contributor
Member Since: ‎07-21-2006
Posts: 5
Accepted Solution

Time display on DVR

I just got a Cisco DVR and it displays the channel all the time. Is there a way to change the display to show the time?

Posted by
Official Employee
Member Since: ‎12-13-2011
Posts: 1,356

Re: Time display on DVR

You should be able to go into the Menu, then into Setup, and Cable Box Setup. 

The top options will say, Front LED Display, then current channel.  If you push the right arrow on the remote, it will change that to say, Current Time.

That will get the time display to show on the box.

Comcast Nick
Supervisor, Ann Arbor
Escalations and Help Desk
Posted by
Contributor
Member Since: ‎07-21-2006
Posts: 5

Re: Time display on DVR

That worked! Thanks!

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎09-18-2012
Posts: 3

Re: Time display on DVR

how do you change the time on a motorolla comcast cable box????

Posted by
Cable Expert
Member Since: ‎03-02-2007
Posts: 13,010

Re: Time display on DVR

The time itself can't be changed or set, it comes down from the cable headend.

 

If you asking about the changing the display from channel to time, it is the same as posted above.

Posted by
New Visitor
Member Since: ‎09-18-2012
Posts: 3

Re: Time display on DVR

well my tv & cable box are telling me that it is 9pm when it's really 12am..... Thats my question. My tv & cable box are not in the same time zone as me.

Posted by
Cable Expert
Member Since: ‎03-02-2007
Posts: 13,010

Re: Time display on DVR

Please contact Comcast support, there is no user settings, so they will need to be the ones to solve the time difference, if it's an account code issue or something else.

Advanced
You must be signed in to add attachments