Reply
Visitor
Posts: 3
Registered: ‎08-05-2009

remote for a zenith tv

I am having problems with programming one of my remotes. This TV is a zenith and I am putting in the code the correct way and have the red light blink twice indicating I have the correct code TV shuts off changes channels and volume works however I can turn the devise (TV) on. Please help.

Silver Problem Solver
rog286713
Posts: 13,999
Registered: ‎06-17-2008

Re: remote for a zenith tv

if it is a dta try pressing enter or volume + first to make it work

Visitor
Posts: 3
Registered: ‎08-05-2009

Re: remote for a zenith tv

what do u mean by dta?

Silver Problem Solver
rog286713
Posts: 13,999
Registered: ‎06-17-2008

Re: remote for a zenith tv

small little black box required by comast to get digital channels.

Visitor
Posts: 3
Registered: ‎08-05-2009

Re: remote for a zenith tv

no it is a big black regular box

Silver Problem Solver
rog286713
Posts: 13,999
Registered: ‎06-17-2008

Re: remote for a zenith tv

so you never said what box you actually have and this is a user to user forum I will provide you will the folllowing link.. Please click it and choose your remote, then follow the instructions.

http://customer.comcast.com/Pages/HelpNFC.aspx?print=false&id=remotes